Veelgestelde vragen


Mijn organisatie staat niet op WieWatWaar Ridderkerk. Wat kan ik doen?
WieWatWaar Ridderkerk geeft een overzicht van (boven)lokale sociaalmaatschappelijke dienstverleners. De bibliotheek maakt dit overzicht zo compleet mogelijk. Hoort uw organisatie volgens u thuis op deze website? Neem dan contact op via de contactpagina van website.

De informatie over mijn organisatie klopt niet. Wat kan ik doen?
De bibliotheek houdt de informatie op de website zo actueel mogelijk. Ieder half jaar ontvangen alle organisaties het verzoek hun bedrijfspagina te controleren en aan te vullen. Natuurlijk kan dit ook tussentijds. Ga naar uw bedrijfspagina en geef de wijziging door via ‘Suggestie doorgeven’. U kunt zich daar melden als eigenaar, zodat u zelf de gegevens kunt aanpassen.

Ik zie dat informatie over een organisatie klopt niet. Wat kan ik doen?
Wij stellen het op prijs als u dit ons laat weten! Klik op de bedrijfspagina op ‘Suggestie doorgeven’. Daar kunt u uw suggestie opsturen. Vervolgens controleert de redactie uw suggestie en past het indien nodig aan.

Kost een bedrijfspagina op WieWatWaar Ridderkerk geld?
Nee, organisaties betalen geen geld voor een bedrijfspagina.

Kan ik adverteren op WieWatWaar Ridderkerk?
Nee, adverteren is niet mogelijk. De website is neutraal en advertentievrij.

Ik wil de bedrijfspagina van mijn organisatie uitbreiden met meer tekst en foto’s. Hoe doe ik dat?
Ga naar uw bedrijfspagina en klik op ‘Suggestie doorgeven’. U kunt zich daar melden als eigenaar. Als u paginabeheerder bent gemaakt, heeft u meer opmaakmogelijkheden om uw organisatie goed te presenteren. U kunt bijvoorbeeld een menu aanmaken en meerdere tabbladen toevoegen.

Ik wil niet dat de contactgegevens op mijn bedrijfspagina zichtbaar zijn. Hoe stel ik dat in?
Het kan zijn dat u als organisatie wél zichtbaar wil zijn, maar dat bezoekers niet alle contactgegevens mogen zien. U kunt er voor kiezen om uw adresgegevens en/of e-mailadres onzichtbaar te maken voor bezoekers. Onze redactie helpt u daar graag bij. Wij verzoeken u om deze gegevens wél in het systeem op te nemen, zodat wij u ieder half jaar een herinnering kunnen sturen om uw bedrijfspagina te controleren.

Kan ik zien hoe vaak mijn bedrijfspagina wordt bezocht?
Ja. Ga naar uw bedrijfspagina en klik op ‘Suggestie doorgeven’. U kunt zich daar melden als eigenaar. Als u paginabeheerder bent gemaakt, kunt u de bezoekstatistieken van uw bedrijfspagina realtime bekijken.

Geen antwoord op uw vraag gevonden? 
Neem dan contact op met de redactie via de contactpagina van deze website of stuur een e-mail naar .